Dec 092012
 

DSC_5833Prostovoljci društva Sonce v Srcu že od leta 2007 zbirajo igrače in oblačila, ki jih številni zaskrbljeni posamezniki darujejo za otroke iz družin, ki se soočajo s pomanjkanjem. Vodstvo Hotela Mons je prostovoljce društva Sonce v Srcu ponovno povabilo k sodelovanju na zabavni delavnici za otroke, ki se je oglaševala prek interneta, radia in televizije in je bila množično obiskana.
Otroci in njihovi starši so igrače, ki so jih prispevali, spremenili v čudovita darila. Ta dogodek je privabil nasmeh na obraz vsem,tako starejšim kot tudi mlajšim. Pridružila se nam je tudi televizijska ekipa, ki je opravila intervju z razposajenimi “škrati”, medtem pa so otroci ponosno razkazovali darila, ki so jih prinesli za prikrajšane otroke. Ob koncu delavnice je mogočen kup lično zavitih daril nazorno prikazal velikodušnost številnih družin, ki so se ta dan odločile nameniti tistim, ki jim je sreča obrnila hrbet.

DSC_5817 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA DSC_5823 OLYMPUS DIGITAL CAMERA DSC_5808 OLYMPUS DIGITAL CAMERA  HotelMons Pot Magic Marmet Studio List

www.24UR.com

Poleg tega so številni v naš center prinesli dodatna darila, ki smo jih zavili in pripravili za posamezne otroke.

Rakičan (R.I.S.)

in program

Domžale in Ljubljana

16MaterinskiDec2013s Domzale 2013 8 MosteTu2013eng

FacebookTwitterGoogle+PinterestLinkedInEmailDelež