Kako nam lahko pomagate – Postanite partner Sonce v Srcu

 

Vse izobraževalne in kulturne programe izvajamo prostovoljci, brez kakršne koli druge zaposlitve. Kot majhna nevladna organizacija smo finančno avtonomni, zato sta obstoj in izvedba naših projektov odvisna predvsem od radodarnosti zavednih posameznikov in organizacij.

Člani SONCA V SRCU smo predani posvečanju svojega časa, energije in ljubezni ljudem v stiski in socialno šibkim. Naši prostovoljci imamo znanje in motivacijo, da dosežemo spremembe. Zato da dosežemo naše cilje ter nadaljujemo in širimo naše programe pa potrebujemo vaše sponzorstvo.

Prosimo, pomagajte nam, da lahko drugim pomagamo postati vse, kar so lahko!

Obrazec za partnerje

Naziv:

Ime *:

Priimek *:

Podjetje:

Davčna številka:

Naslov *:

Poštna številka *:

Kraj *:

Telefon / Gsm:

Email *:

Datum:

Prispeva znesek:

Poljubni znesek:

Pogostost darovanja:
mesečna četrtletna polletna letna enkrat 

Vaše sporočilo

Z izpolnitvijo zahtevanih podatkov se strinjam z uporabo osebnih podatkov za zbiranje baze podatkov za namene obveščanja o dejavnosti društva, vabil na dogodke ter elektronsko anketiranje, do mojega pisnega preklica. Seznanjen sem, da se lahko iz sistema dobivanja sporočil kadarkoli izpišem z e-sporočilom na naslov info@soncevsrcu.si. Društvo Sonce v Srcu za prostovoljno pomoč se zavezuje, da bo hranila, obdelovala in varovala pridobljene osebne podatke v skladu z ZVOP-1. Podatki ne bodo posredovani tretjim osebam: 

Hvala za vaš premislek o sponzoriranju naših dobrodelnih programov

Društvo Sonce v Srcu